top of page

FLOORMANAGER

​

Als floormanager ben je teamleider van een groep medewerkers die je aanstuurt. De dagen zitten vol verrassingen. Jij zit boordevol energie en hebt een positieve instelling om overal een oplossing voor te vinden. Sounds like you? 

Wil je meer informatie over de functie of over de Duikenburg? Neem contact op met Annemarie door haar te bellen via 0344 641440 of stuur een mail naar personeelszaken@duikenburg.nl

Wie zijn wij:
Je komt terecht in het leukste team van de hele horecabranche. Een ambitieuze en informele organisatie, gevestigd in Echteld. Wij organiseren
o.a. bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, partijen en cateringen op locaties door heel Nederland. De Duikenburg is een jong, energiek vernieuwend & groeiend horecabedrijf. We zijn een familiebedrijf wat al bestaat sinds 1973. De derde generatie staat aan het roer en heeft de laatste jaren het concept vernieuwd. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten. Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, liefst met horeca ervaring, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden.

En oh ja, op zon- en feestdagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

Leonard - Duikenburg-min.jpg
vormen_edited_edited.png
vormen_edited_edited.png
vormen_edited_edited.png

Vereisten

We worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt.

 

  • Je bent communicatief sterk (in je hoofd ben je een bodybuilder wanneer je praat)

  • Je bent een motivator met een optimistische instelling (klinkt als het perfecte softwaresysteem)

  • Je bent servicegericht en flexibel (wat betreft werkuren)

  • Je bent een geboren host met voorgaande leidinggevende ervaring in de horeca-sector.

  • Samenwerken is wel jouw ding.

  • Je laat je niet gek maken. Huilende baby’s, veeleisende gasten, vliegen in de soep: niets is jou te veel.

  • Je treedt zelfverzekerd op waar nodig, maar je staat natuurlijk open voor suggesties.

  • Je bent een geboren leider die zelf ook heel hard mee kan werken in plaats van alleen aansturen vanaf je bureaustoel.

  • Snel? Ja. Stressy? Nee.

  • Wat ben je leuk eigenlijk, als je ’t zo leest.

  • Het is hier never boring. En er is altijd wat te doen;

  • Input is welkom. Wat kan er beter? Het menu? De aankleding? Roep maar. We doen ’t samen.

​En oh ja, op zon- en feestdagen ben je al-tijd vrij. Oh Yeah!

​

 

Wat ga je doen?

  • Jij zorgt ervoor dat de bedieningsafdeling op topniveau presteert en alle facetten van het restaurant samenkomen. Ondertussen denk je na over kwaliteitsverbeteringen en andere punten om de Duikenburg on top of mind te houden bij onze gasten;

  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de winstgevendheid van het restaurant, evenals het handhaven van voorraadniveau’s en beheersing van personeelsplanning en kosten;

  • Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in ’t restaurant. Je organiseert, superviseert en ondersteunt waar nodig;

  • Je doet het samen met het team en houdt iedereen enthousiast;

  • Je team kan altijd bij je terecht en ook gasten met dringende vragen sta jij vriendelijk te woord;

  • Je bent actief op alle afdelingen van ’t restaurant;

  • Je zorgt in alles wat je doet voor een memorabele Duikenburg experience. Gasten met een glimlach naar buiten laten gaan is het ultieme resultaat daarvan!

Waar mag je op rekenen?

 

  • Een fijne werksfeer, een jong team en een wekelijkse meet & greet met Coen;

  • Je werkt 40 uur per week volgens een variabel uurrooster;

​

Oké, ben je al enthousiast? Stuur je cv, een

korte motivatie en je favoriete werkschoenen naar personeelszaken@duikenburg.nl 

bottom of page