• Home
  • Over ons
  • Vacatures
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram
(0344) 64 14 40
info@duikenburg.nl
  • Bruiloften
    • Drive-thru bruiloft
    • Ceremonie
    • Lunch
    • Eten en drinken
    • Styling
    • Zalen & locaties
  • Horeca
    • Buffet
    • Big Green Egg - buffet
    • Diner
    • Receptie
    • Lunch arrangementen
    • Zalen & locaties
  • Vergaderen
    • Arrangementen
    • Zalenoverzicht
    • Referenties
    • Video referentie
    • Zakelijke aanvraag
  • Sfeerimpressie
    • Foto-impressie
      • Waalzaal
      • Rijnzaal
      • Voorhuis
      • Catering
      • Bovenhuis
      • Buitenverblijf (stretchtent en tuinkas)
      • Buiten | Pand
      • Verrassende keuken
  • Evenementen
    • Duikenburgse dagen | wintermarkt
    • Duikenburgse dagen | zomermarkt
Menu
(0344) 64 14 40
  • Home
  • Over ons
  • Historie
  • Vacatures
  • Contact
  • Bruiloften
    • Drive-thru bruiloft
    • Ceremonie
    • Lunch
    • Eten en drinken
    • Styling
    • Zalen & locaties
  • Horeca
    • Buffet
    • Big Green Egg - buffet
    • Diner
    • Receptie
    • Lunch arrangementen
    • Zalen & locaties
  • Vergaderen
    • Arrangementen
    • Zalenoverzicht
    • Referenties
    • Video referentie
    • Zakelijke aanvraag
  • Sfeerimpressie
    • Foto-impressie
      • Waalzaal
      • Rijnzaal
      • Voorhuis
      • Catering
      • Bovenhuis
      • Buitenverblijf (stretchtent en tuinkas)
      • Buiten | Pand
      • Verrassende keuken
  • Evenementen
    • Duikenburgse dagen | wintermarkt
    • Duikenburgse dagen | zomermarkt
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Brochure aanvragen
  • Trainingslocatie
  • Vergaderen Betuwe
  • Vergaderruimte
  • Congreslocatie
  • Vergaderlocatie Gelderland
  • lunch-rijnzaal
  • Lunch
  • Brochure Bus vol Liefde
  • shop soep
  • Roll-out
  • Hoe maak ik het
  • Paasbrunch
  • hotel restaurant BAl
  • Facebook
  • Instagram
Paasbrunch

Paasbrunch

Zorg dat u de spullen die in het pakket zitten die koel moeten blijven koud zet. Haal deze ongeveer 15 minuten voordat u het gaat nuttigen uit de koelkast.

U hoeft alleen nog maar een paar dingen op te warmen in de volgende stappen:

-       Verwarm de oven voor op 180 graden.

-       Pak een pannetje dat groot genoeg is om de mosterdsoep in op te warmen. Warm de soep zachtjes door, zodat deze net aan de kook komt.

-       De volgende producten kunnen nog even in de oven: croissant, pain au chocolat en het koffiebroodje kunnen nog even in de oven op 180 graden voor 3 á 4 minuten.

-       De mini harde broodjes kunt u licht vochtig maken, de mini quiche Lorraine en de pizzabroodjes met salami en ham kunt u in de oven opwarmen op 180 graden 6 á 8 minuten. 

Een Goede en smakelijke Pasen toegewenst namens het
Team van “De Duikenburg”

Contact

Brochure aanvragen

  • Duikenburg

    Hartelijk welkom in De Duikenburg! We onthalen u en uw gasten graag gastvrij in ons restaurant en zalencentrum in Echteld. Middenin de Betuwe met zijn karakteristieke boomgaarden; gemakkelijk bereikbaar dankzij de ligging nabij de A15.

    Meer info
  • Direct naar
  • Home
  • Over ons
  • Contact
  • Bruiloften
  • Horeca
  • Vergaderen
  • Sfeerimpressie
  • Evenementen

Openingstijden


Van dinsdag t/m zaterdag op reservering. Zaterdagavond tot 22:00 uur, ook bij reservering.
Op zondag+maandag en feestdagen zijn wij altijd gesloten.

Voorstraat 30
4054 MX Echteld

T  (0344) 64 14 40
E  info@duikenburg.nl
I  www.duikenburg.nl
  • © 2022 | Duikenburg | Disclaimer  | Privacy 
  • Website: Van Suilichem Online