• Home
  • Over ons
  • Vacatures
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram
(0344) 64 14 40
info@duikenburg.nl
  • Bruiloften
    • Drive-thru bruiloft
    • Ceremonie
    • Lunch
    • Eten en drinken
    • Styling
    • Zalen & locaties
  • Horeca
    • Buffet
    • Big Green Egg - buffet
    • Diner
    • Receptie
    • Lunch arrangementen
    • Zalen & locaties
  • Vergaderen
    • Arrangementen
    • Zalenoverzicht
    • Referenties
    • Video referentie
    • Zakelijke aanvraag
  • Sfeerimpressie
    • Foto-impressie
      • Waalzaal
      • Rijnzaal
      • Voorhuis
      • Catering
      • Bovenhuis
      • Buitenverblijf (stretchtent en tuinkas)
      • Buiten | Pand
      • Verrassende keuken
  • Evenementen
    • Duikenburgse dagen | wintermarkt
    • Duikenburgse dagen | zomermarkt
Menu
(0344) 64 14 40
  • Home
  • Over ons
  • Historie
  • Vacatures
  • Contact
  • Bruiloften
    • Drive-thru bruiloft
    • Ceremonie
    • Lunch
    • Eten en drinken
    • Styling
    • Zalen & locaties
  • Horeca
    • Buffet
    • Big Green Egg - buffet
    • Diner
    • Receptie
    • Lunch arrangementen
    • Zalen & locaties
  • Vergaderen
    • Arrangementen
    • Zalenoverzicht
    • Referenties
    • Video referentie
    • Zakelijke aanvraag
  • Sfeerimpressie
    • Foto-impressie
      • Waalzaal
      • Rijnzaal
      • Voorhuis
      • Catering
      • Bovenhuis
      • Buitenverblijf (stretchtent en tuinkas)
      • Buiten | Pand
      • Verrassende keuken
  • Evenementen
    • Duikenburgse dagen | wintermarkt
    • Duikenburgse dagen | zomermarkt
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Brochure aanvragen
  • Trainingslocatie
  • Vergaderen Betuwe
  • Vergaderruimte
  • Congreslocatie
  • Vergaderlocatie Gelderland
  • lunch-rijnzaal
  • Lunch
  • Brochure Bus vol Liefde
  • shop soep
  • Roll-out
  • Hoe maak ik het
  • Paasbrunch
  • hotel restaurant BAl
  • Facebook
  • Instagram

Souschef

Sousschef (m/v) (fulltime)

Wat ga je doen?

Als sous chef ben je, samen met je team en chef, de bedenker van de gerechten. Je bent verantwoordelijk voor innovatieve, toegankelijke en herkenbare gerechten. Daaronder valt ook het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces en het realiseren van een gezond inkooppercentage. Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na, dat wel toegankelijk blijft voor een breed publiek. Je stuurt de gehele keukenbrigade aan en leidt hen, door zelf het goed voorbeeld te geven. Je motiveert je team op coachende wijze.

 

Wie ben jij?

- Je bent gastgericht en streeft naar de hoogste gasttevredenheid.

- Je bent collegiaal naar je team en collega's van andere afdelingen. Een teamplayer.

- Je neemt initiatief, bent besluitvaardig, kunt delegeren en leidinggeven;

- Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties.

- Je bent een meewerkend leidinggevende die je medewerkers coachend begeleid.

- Je hebt een passie voor koken en bent creatief om regelmatig nieuwe gerechten te bedenken met streek- en seizoen producten, waarbij je je laat inspireren door nieuwe ontwikkelingen en trends.

- Je hebt een hoog verantwoordelijkheid gevoel.

- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als sous chef kok in

- Je hebt MBO 4 werkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma);

- Je hebt HBO denkniveau

- Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties.

- Je bent analytisch, doorziet snel knelpunten en gaat altijd oplossingsgericht te werk.

- Je bent full-time beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

- Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega's, streeft naar succes en plezier op de werkvloer.

- Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen om jezelf te ontwikkelen.

- Salaris conform je inzet

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met via mailadres hemmy@duikenburg.nl of bel naar 0631689770

« Terug naar Vacatures

Contact

Brochure aanvragen

  • Duikenburg

    Hartelijk welkom in De Duikenburg! We onthalen u en uw gasten graag gastvrij in ons restaurant en zalencentrum in Echteld. Middenin de Betuwe met zijn karakteristieke boomgaarden; gemakkelijk bereikbaar dankzij de ligging nabij de A15.

    Meer info
  • Direct naar
  • Home
  • Over ons
  • Contact
  • Bruiloften
  • Horeca
  • Vergaderen
  • Sfeerimpressie
  • Evenementen

Openingstijden


Van dinsdag t/m zaterdag op reservering. Zaterdagavond tot 22:00 uur, ook bij reservering.
Op zondag+maandag en feestdagen zijn wij altijd gesloten.

Voorstraat 30
4054 MX Echteld

T  (0344) 64 14 40
E  info@duikenburg.nl
I  www.duikenburg.nl
  • © 2022 | Duikenburg | Disclaimer  | Privacy 
  • Website: Van Suilichem Online