top of page
vormen_edited.png
vormen_edited.png
vormen_edited.png
FAVORI-Duikenburgopendag-120-min.JPG

BIJBAAN

Wil je wat extra cash verdienen terwijl je de kneepjes van het vak leert? Bij de Duikenburg hebben we toffe bijbaantjes voor iedereen tussen de 14 en 65 jaar oud. Als je maar energie voor 10 hebt!

Wil je meer informatie over een functie of over de Duikenburg? Neem contact op met Annemarie door haar te bellen via 0344 641440 of stuur een mail naar personeelszaken@duikenburg.nl

Wie zijn wij:
Je komt terecht in het leukste team van de hele horecabranche. Een ambitieuze en informele organisatie, gevestigd in Echteld. Wij organiseren
o.a. bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, partijen en cateringen op locaties door heel Nederland. De Duikenburg is een jong, energiek vernieuwend & groeiend horecabedrijf. We zijn een familiebedrijf wat al bestaat sinds 1973. De derde generatie staat aan het roer en heeft de laatste jaren het concept vernieuwd. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten. Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, liefst met horeca ervaring, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden.

En oh ja, op zon- en feestdagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

Kom erbij en maak deel uit van ons fantastische team bij de Duikenburg! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen te bouwen aan geweldige ervaringen. Solliciteer nu en maak van elke werkdag een feestje! 🎈

 

Stuur een berichtje met een

korte motivatie naar personeelszaken@duikenburg.nl 

Wat kun je gaan doen?

 

Keukenmedewerker - Als keukenheld help je onze koks en snijd je fruit en maak je heerlijke hapjes. En het beste? Je mag stiekem meegluren over de schouder van de chef om te zien hoe die al dat lekker op de borden tovert.

 

Bedieningsmedewerker - Jij zorgt ervoor dat onze zalen er piekfijn uitzien voordat de gasten arriveren. Je serveert hapjes, neemt drankjes op en schenkt ze uit als een pro. Wie weet, misschien ontdek je ook je verborgen talent voor cocktail shaken achter de bar!

 

Spoelkeuken medewerker - In onze spoelstraat hoef je gelukkig niet alles met de hand te doen. Je helpt met het inpakken en uitpakken van de machine en zorgt ervoor dat alles netjes op z’n plek komt in het magazijn. Snelheid is de key, want de vaat mag niet opstapelen!

 

Werktijden - In het seizoen hoef je alleen maar een doordeweekse avond en één keer in het weekend te werken. Zo houd je genoeg tijd over voor andere leuke dingen!

💰 Salaris 💰

Onze loontabel is gebaseerd op drie categorieën:  Starter, Gevorderd en Specialist. Maar weet je wat het leuke is? Als je je doelen bereikt, groei je niet alleen in vaardigheden, maar ook in je portemonnee! Dus, laat zien wat je kunt en laat dat salaris maar rollen!

bottom of page