top of page
GerbenenAnnekeFotografie-BruiloftArjanenMarinda433.jpg

We hebben veel verschilende buffetten in verschillende groottes en prijscategorieen. In onze brochure staat alles uitgebreid beschreven. Vraag hier de brochure aan. Lees deze rustig door en kom er achter welke het beste bij jullie past. Het buffet aanpassen is mogelijk, samen met de chef een buffet samen stellen kan ook. 

 

In onze buitenverblijven kunt u genieten van de buffetten van de Big Green Egg barbecue. Dit is een barbecue en de beste outdoor cooker van dit moment. Onze kok bereidt ter plekke de mooiste gegrilde groenten, sappig zacht gegaard vlees en fantastische gerookte zalm, deze smaakbeleving is simpelweg niet te evenaren. Samen met de chef kunt u ook een buffet of diner op maat samenstellen.  

Buffet 

 geldt voor alle buffetten

Toeslagen: voor minder dan 25 personen gelden de volgende toeslagen: tot 15 personen + 25%, 15-20 personen + 20% en

20-25 personen + 15%

1 soort soep is bij het buffet inbegrepen, wilt u de keuze uit 2 soorten, dan wordt € 1,50 extra per persoon gerekend | Kinderen tot 10 jaar, waar wij een plaats voor moeten reserveren, tellen voor de helft mee in het aantal personen en we berekenen voor hen de halve prijs | Graag ontvangen wij uw buffetkeuze 1 week van te voren | Wij berekenen u het laatst aantal opgegeven personen, te wijzigen tot 17.00 uur op de voorlaatste dag van uw reservering | Met diëten  wordt bij ons altijd rekening gehouden, mits dit vroegtijdig bekend is | Uw gezelschap verblijft bij ons altijd in een privé zaal, waar u de dag/avond ongestoord kunt doorbrengen.

Meer informatie en prijzen? 

Duikenburg-catering-bruiloft-on-tour-00013.jpg
duikenburg-buffet.jpg
Preview Gert & Klarine -- Sjanine-fotografie-183.jpg
GerbenenAnnekeFotografie-PreviewArjanenMarinda76.jpg
Marilynfotografie - Preview Gerben en Annieke -080.jpg
bottom of page