top of page

Zakelijke bijeenkomst

zakelijke bijeenkomst | vergadering - congress - training

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw volgende vergadering, training of congres? Ontdek wat De Duikenburg te bieden heeft! Gelegen langs de A15 en centraal in Nederland, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor al jouw gasten. Onze strakke, moderne zalen en ruimtes zijn perfect ingericht om aan al jouw vergaderbehoeften te voldoen.

Wij bieden een veelzijdig vergaderarrangement vanaf vijf personen, inclusief alle benodigdheden om je bijeenkomst tot een succes te maken. Onbeperkt koffie, thee en water? Check. Een smaakvolle lunch om je gasten te verwennen? Check. En het beste van alles? Onze all-in prijzen, inclusief zaalhuur en apparatuur, zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op de inhoud van je vergadering, zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook voldoende gratis parkeergelegenheid, zodat je gasten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een plekje voor hun auto.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via (0344)-641440 of vul ons aanvraagformulier in. We staan klaar om je meer te vertellen over ons vergaderarrangement, geheel vrijblijvend!

zakelijke bijeenkomst | vergadering - congress - training

Zalen

Unieke ruimtes met grote mogelijkheden.

Welkom bij De Duikenburg! Als het aankomt op vergaderingen, trainingsbijeenkomsten en congressen, hebben we voor elke groep een perfecte oplossing.

Offerte

ZAKELIJKE AANVRAAG

bottom of page