top of page
IMG_4064.jpg
vorm2.png

De Duikenburg is een jong, energiek vernieuwend & groeiend horecabedrijf midden in de Betuwe. We zijn een familiebedrijf wat al bestaat sinds 1973. De derde generatie staat aan het roer en heeft de laatste jaren het concept vernieuwd. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten.

OVER ONS

FAVORI-Portretten-Duikenburg14.JPG

Wat doen we zoal? We zijn voornamelijk ingericht op bruiloften, partijen en vergaderingen, die doen we zowel in Echteld in onze zalen of tuinkas als ook met ons nieuwste kunstje duikenburgontour op locatie. We onthalen u en uw gasten graag gastvrij in ons restaurant en zalencentrum. Middenin de Betuwe met zijn karakteristieke boomgaarden; gemakkelijk bereikbaar dankzij de ligging nabij de A15.

Grote groepen betekend vaak grote diners en buffetten, maar onze passie voor mooie bordjes kunnen we kwijt in onze concepten als streekdiners, fine dining en walking dinners.

Kortom, we bieden onze gasten een zeer breed assortiment aan mogelijkheden om de voor hun perfecte dag en/of avondbesteding op een unieke manier aan te kleden.

We beloven u een zaal waar u ongestoord bijeen kunt zijn, in een sfeer die bij u past. Veel van onze vaste gasten weten dat inmiddels en komen juist daarom graag naar de Duikenburg. Natuurlijk staat ons keukenteam klaar om u ook in culinair opzicht te verrassen. Welkom in Echteld!

bottom of page