top of page
green square.png

LEERLINGKOK

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken? En ben je op korte termijn beschikbaar om met deze ingrediënten ons keuken team te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start je dag met een kop koffie en kijkt naar de bijzonderheden van de dag; lunch op de vergaderzalen, een lunchbuffet en de standaard lunch, een diner of een catering op locatie die je gaat serveren voor onze gasten. Samen met het team ga je de taken verdelen waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en jullie samen voor het beste resultaat gaan: tevreden gasten!

De baan:

  • Je bent bezig met het (voor)bereiden van gerechten volgens de recepturen

  • Je voert werkzaamheden uit als het bewaken en controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak en je zorgt voor de juiste uiterlijke presentatie

  • Je levert input voor de samenstelling en wijzigingen van de menu’s en methodes

Wie ben jij:
Wij zijn op zoek naar een leerling kok die bomvol creatieve energie zit en gemotiveerd is samen met het team voor een goed draaiende keuken te zorgen. Daarnaast betekent gastvrijheid voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar huis gaan.

En:

  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avond en weekenden

  • Je bent kwaliteit – en gastgericht

  • Bovenal ben je enthousiast over je vak en weet je dit enthousiasme over te brengen op gasten en collega’s

Oké, ben je al enthousiast? Stuur je cv, een korte motivatie

naar annemarie@duikenburg.nl 

Wat wij bieden:
Je kunt je ontwikkelen in deze veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, deze hoef je alleen nog maar te pakken.

Wie zijn wij:
Je komt terecht in het leukste team van de hele horecabranche. Een ambitieuze en informele organisatie, gevestigd in Echteld. Wij organiseren o.a. bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, partijen en cateringen op locaties door heel Nederland. De Duikenburg is een jong, energiek vernieuwend & groeiend horecabedrijf. We zijn een familiebedrijf wat al bestaat sinds 1973. De derde generatie staat aan het roer en heeft de laatste jaren het concept vernieuwd. Onze ideeën zijn nog lang niet op en de vernieuwingen en uitbreidingen zijn dus ook nog lang niet klaar. Onze liefde voor nieuwe ideeën, concepten en onze gasten een unieke ervaring te geven is iets wat wij altijd zullen blijven doorzetten. Om ons team te komen versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers, liefst met horeca ervaring, die stressbestendig zijn, graag werken in een mix van jong en ervaren en wel van een uitdaging houden.

En oh ja, op zon- en feestdagen ben je al-tijd vrij, Lucky you ;)

GerbenenAnnekeFotografie-BruiloftArjanenMarinda433.jpg
FAVORI-Duikenburgontour-Polman27.JPG
tomaat tartaar (1).jpg
bottom of page